sm fantasyHardcore sm

Tarieven- SM Fantasy

Stop met zoeken naar een top locatie waar je hardcore sm kan spelen met jouw meester of meesteres. SM Fantasy is de locatie bij uitstek als het om extreme sm spelletjes gaat. Je kan bij ons terecht voor een super sm kamer, of een top sm studio. Wij zijn te vinden in het midden van Nederland tussen Utrecht Den Bosch en Tiel. Niet ver van de snelweg gelegen. Wil je een ruiger spel spelen boek dan onze sm kelder of onze paardenstallen voor een mooi bondage spel. Traliewerk genoeg. Dus laat je verassen.

Hardcore sm

Ben jij in voor een sm spel in harde vorm, wacht niet langer en boek jouw favoriete sm ruimte bij SM Fantasy. Wij durven je te vertellen dat wij de meest geweldige locatie van Nederland hebben. Bij ons kan je op alle vlakken sm spelen. Iedereen is welkom echter dien je wel boven de 18 jaar te zijn. Wij bieden discretie op het hoogste niveau. Bij ons zijn veel sm wensen te bespreken. Zo heeft een ieder zijn eigen wensen. Dus als je nergens terecht kan met extreme sm wensen. Kom dan naar ons.

Hier vind je alles op het gebied van sm. Je kan onze sm ruimtes huren voor een aantal uren, maar je kan ook een spannende bdsm bed and breakfast boeken. Dit kan met ontbijt of zonder ontbijt. Laat je meeslepen in de wereld van SM Fantasy. De ultieme plek om te zijn wie je wilt zijn. Wij kijken nergens raar van op. Beleef jouw fetish en doe wat je maar wilt. Spreek daarom snel met je meester, meesteres of speel sub af. En breng een bezoek aan ons.

Wij zijn geen club. Maar een besloten sm palace. Waar je met alle plezier kan spelen zonder dat je ogen in je rug hebt. Al onze prijzen zijn inclusief, dus je komt achteraf ook niet voor verassingen te staan. Benieuwd naar wat SM Fantasy je te bieden heeft? Boek dan nu!

Reserveren 0616350758