sm fantasyFace sitting

Switch-SM Fantasy

Ben je liefhebber van face sitting en wil je met je meester of meesteres het avontuur aangaan in een discrete sm ruimte om op het bed of op de grond het spel te spelen? Kon naar SM Fantasy en huur de perfecte bdsm kamer voor jouw sm spel. Onze locatie ligt zeer discreet verscholen in het groen. Je kan hier alle spelletjes in het geheim spelen. Je vind ons in een driehoek van Utrecht Den Bosch en Tiel. Langs de a2 op de afrit 16. Grens Brabant Gelderland bij de brug van Zaltbommel. Zeer makkelijk te bereiken voor iedereen.

Face sitting

Zoek je de geheime locatie voor een extreem sm spel? Bij SM Fantasy ben je aan het juiste adres. Boek onze sm studio voor een heet avontuur met jouw speel partner. Wij hebben de meest discrete locatie van Nederland op het gebied van sm. Laat je verassen op het gebied van sm. Onze sm ruimtes zijn van alle gemakken voorzien en het ontbreekt jullie dan ook aan niets. Onze bdsm kamer is compleet ingericht met alle grote attributen die je in de perfecte sm setting mag verwachten.

Boek eens een hete overnachting. Met of zonder ontbijt. Je kan bij een hete overnachting de hele nacht buiten zitten met een sigaretje en een heerlijk wijntje. Net als in een vakantie oord. Volledige privacy is wat wij je kunnen bieden. De incheck voor een overnachting is vanaf 18.00 de uitcheck de volgende ochtend 10.00. Genoeg uurtjes voor het face sitting spel. Daar tussen door even heerlijk pauzeren. Natuurlijk zijn er extra uren bij te reserveren. Maar dat bepaal je zelf.

Je parkeert op ons eigen terrein, heerlijk discreet en niemand die je auto ziet staan. Ben je benieuwd naar wat wij je te bieden hebben? Boek dan nu je favoriete ruimte en kom je spel spelen. Zonder enige remmingen. Reserveer nu!

reserveren 0616350758