sm fantasyElektro spel

Switch-SM Fantasy

Ben jij in de stemming om met jouw sm partner een spannend elektro spel te spelen? Wacht niet langer en boek een sm kamer bij SM Fantasy. Diverse sm ruimtes kan j bij ons huren voor een sm avontuur met je geheime sm partner of met je eigen partner. Je huurt bij ons divers sm ruimtes voor een paar uur of voor een bdsm bed and breakfast. Je vind ons in een driehoek van Utrecht, Den Bosch en Tiel, niet ver van Zaltbommel. Wij zijn 24/7 geopend dus kan je bij ons iedere dag terecht. Voor wie zijn de sm kamers te reserveren? Natuurlijk voor iedereen die van spelen houd.

Elektro spel

Speel dus je elektro spel in één van onze sm ruimtes. Die verder van alle gemakken voorzien zijn. De sm ruimtes zijn verder zeer compleet ingericht en er is van alles te vinden. Zo zijn dus ook alle belangrijke attributen te vinden die je nodig hebt in de perfecte sm kamer. Natuurlijk is de locatie het allerbelangrijkste. Want zonder discretie kan je niet zonder remmingen spelen. Ben je benieuwd naar wat SM Fantasy je kan bieden wacht niet langer en boek je favoriete sm ruimte. Breng een bezoekje met je eigen meester, meesteres en laat je verassen. Je kan buiten je elektro spel natuurlijk ook andere spellen rollen spelen.

Ja bij SM Fantasy is niks vreemd op het gebied van de sm. Speel je spel zoals nursing of ponyplay. Boek de sm kelder. Kortom teveel spelen om op te noemen. De sm ruimtes zijn van alle gemakken voorzien. Zo heeft iedere sm ruimte voorzien van eigen sanitair. Een minibar en een zithoek. Ook is er altijd wel een lekkernij te vinden als je uitgespeeld bent.

Parkeren is gratis en op ons eigen terrein. En gebeurd achter gesloten poort deuren. Kortom Voor ieder wat je wilt op het gebied sm spel.

Reserveren 0616350758