sm fantasyDating room

Dayuse hotel-sm fantasy

Zoek en boek een dating room bij SM Fantasy. Wij hebben een sm kamer en een prachtige sm studio . Onze dating rooms zijn op en top discreet gelegen. In het hart van Nederland. Waarom bij ons een dating room boeken? Nou omdat wij de meest geschikte sm ruimtes hebben die er maar zijn. Op de grens van Gelderland en Brabant vind je ons in het land van Maas en Waal. Wij zijn de hele week open. Dus ook na een avondje stappen kan je bij ons terecht. Open 24/7. Als onze ruimtes bevinden zich in een nostalgische boerderij. In landelijke stijl.

Dating room

Al onze dating rooms hebben eigen voorzieningen en wanneer je een bezoekje brengt blijf je ten alle tijden anoniem. Want je komt in ons sm palace nooit andere klanten tegen. Wil je eens iets anders dan kan je ook onze sm kelder of onze paardenstallen huren. Hoe uniek wil je het hebben. Breng een bezoek met je meester of meesteres. Of kom als een getrouwd stel, vriend en vriendin. Geniet van wat SM Fantasy je allemaal kan bieden.  Onze dating rooms zijn te boeken voor een paar uur maar ook voor een spannende bdsm bed and breakfast. Dit met of zonder ontbijt. En voor 2 of meerder personen. Heb je dus het plan een gezellige avond ervan te maken?

Je blijft ten alle tijden discreet in ons sm paleis. Want je boekt hier diverse sm ruimtes zonder je te legitimeren. Niemand zal erachter komen dat je stiekem een dating room hebt geboekt. Parkeren is gratis en achter gesloten poort deuren. Op het moment van een reservering krijg je van ons eerst een meld adres, daarna geven we de locatie vrij. Dit om de privacy van iedere klant te waarborgen.

Wij zijn bereikbaar via de telefoon, app, sms of per mail.

Reserveringen 0616350758