sm fantasyBondage kamer

Wil je met je partner sm spelen? Huur dan een spannende bondage kamer bij SM Fantasy. Wij beschikken over een sm kamer en een sm studio. Wij zijn het meest perfect gelegen bdsm hotel van midden Nederland. Als het om sm spelen gaat.

Kom met je eigen meester , meesteres of sm speelpartner één van onze sm kamers boeken en maak je sm fantasie werkelijkheid. In het meest geliefde fetish hotel. SM spelletjes spelen kent bij ons geen enkele grens. Huur de sm studio of huur de sm kelder / paardenstallen voor een gigantische sm beleving.

Wil je geen bondage kamer? Laat je dan vastbinden in onze paardenstallen en geniet van volle teugen van jouw fetish wensen. Dit kan met schoon stro, maar ook met vieze paardenstront samen.

Onze locatie is gelegen in een buitengebied niet ver van de snelweg dus zeer makkelijk aan te rijden voor iedereen. Wie kan er bij ons een sm ruimte huren? Iedereen die boven de 18 is en plezier wilt beleven aan sm.

Je kan onze bondage kamers ook met meerdere personen huren, dat geef je van tevoren aan en je betaald extra per persoon.

Onze bondage kamers zijn van alle gemakken voorzien , je vind er alles wat nodig is om de basis van jouw sm spel compleet te maken. Ook heeft iedere sm ruimte zijn eigen voorzieningen zoals sanitair, maar ook een gevulde koelkast met water en fris. Alle prijzen zijn inclusief. Je kan de sm ruimtes ook boeken voor een bdsm bed and breakfast. met een lekker ontbijt of zonder.

Laat je vastbinden op onze gynaecologestoel terwijl jou meester of meesteres jou in de gaten houd en vernedert. Wacht niet langer en boek één van onze zeer fantasie rijke ruimtes. Maak je stoutste dromen waar en kom naar SM Fantasy.

Parkeren gebeurd achter gesloten hekken, dus niemand zal ooit weten dat je vastgebonden hebt gezeten.

Reserveringen 0616350758