sm fantasyMummificeren

Bondage kamer-SM fanatasy

Wil jij je laten mummificeren? En zoek je daarom een perfecte sm locatie? Kom dan naar SM Fantasy en laat je verassen door onze geweldige sm ruimtes. Bij SM Fantasy vind je altijd een geweldige sm kamer. Om jouw sm spel te spelen. Bij ons blijf je ook lekker discreet. En kan je in alle rust je spelletjes spelen. Boek onze ruimtes en neem je eigen meester of meesteres mee. Onze locatie ligt op een makkelijk te bereiken plek. En is voor iedereen goed te bereiken. De locatie ligt tussen Den en Utrecht vlak langs de a2. Op de grens van Brabant en Gelderland

Sm Fantasy onderscheid zich van andere, wij zijn namelijk geen openbare sm club, maar een besloten privé locatie. Wil jij eens een keer iets anders proberen? Laat je dan verassen!

Mummificeren

Laat je vastbinden aan het andreaskruis. Laat je vast zetten in het schandblok dat bij ons helemaal naar de grond kan. Bij ons kan je alles uit de kast halen om het ultieme doel te bereiken naar jouw sm verlangens. Of je nou soft of hard sm wilt spelen. Hier in onze setting is van alles mogelijk. Twijfel dus niet en huur een sm kamer. Maak jouw stoutste dromen waar. Onze sm ruimtes zijn van alle gemakken voorzien en hebben alle een eigen douche toilet en een wastafel.

Als de pret voorbij is dan kan je een heerlijke douche nemen. Om alle sporen uit te wissen. En er is gratis koffie, thee, fris en altijd iets lekkers. Zoals een koekje of een snoepje.

Als je een reservering maakt kan je die doen per tel, app, sms of op de mail. Wij nemen de reserveringen aan zonder creditcard of enige legitimatie. Je moet natuurlijk wel boven de 18 jaar zijn.

Discreet parkeren voor de ingangen van onze sm ruimtes. Je auto staat achter gesloten poort deuren. Dit is een must voor velen.

Reserveren 0616350758