sm fantasyDayuse hotel

Dayuse hotel-sm fantasy

Zoek je een Dayuse hotel in de sfeer van sm? Wacht dan niet langer een boek een geweldige sm kamer bij SM Fantasy. In ons hotel vind je de meest spannende kamers die je je maar kan bedenken. Houd je van fantasie rijke kamers dan ben je bij ons op het juiste adres. Verscholen en groen rijk gelegen vind je ons tussen Utrecht, Den Bosch en Tiel. Niet ver van de a2 en de a15 gelegen. Midden Nederland op de grens van Brabant en Gelderland.

Dayuse hotel

Ons Dayuse hotel is zeer discreet voor diegene die alle discretie wensen op het hoogste niveau. Ben je op de gewone kamers uit gekeken en wil je eens iets anders? Dus zoek je een leuke stek tussen Utrecht, Den Bosch en Tiel bij de brug van Zaltbommel? Wacht dan niet langer en kom naar Dayuse hotel SM Fantasy. Ja want sm fantasie ga je hier beleven op en top.

Iedereen is welkom. Kom met je eigen partner of boek een kamer met je 2e geliefde. Maak er gewoon eens een perfecte avontuur van. In ons hotel boek je zonder enig legitimatie bewijs dus blijf je ten alle tijden discreet. Alles is in de prijs inbegrepen zoals de drankjes. Genoeg water cola en sinas tot je beschikking evenals gratis koffie en thee.

Wij hebben de keuze uit diverse sm kamers en je komt hier niets te kort. Alle kamers hebben eigen voorzieningen. Zoals een badruimte met eigen douche toilet en wastafel. Ook een gezellige zithoek en een eigen mini bar. Gevuld met gratis drankjes. Reden genoeg om in ons hotel de perfecte sm kamer te boeken. Tegenwoordig kan je in ons hotel ook heerlijk overnachten. Boek daarom eens een heerlijke overnachting. Met een uitgebreid ontbijt. Het is natuurlijk niet verplicht. Maar na deze hete nacht moet je toch even energie opladen.

Parkeren is geheel gratis en gebeurd achter gesloten deuren. 100 % discreet.

Reserveren 0616350758